Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home / DIGITALE PIANO'S / CA 17

CA 17 Digitale piano

 

Vanaf juni 2015 leverbaar !

De imponerende basisversie van de Concert Artist serie

De CA17 digitale piano is het nieuwste model van de gerenommeerde Concert Artist serie van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen, in een compact design tegen een attractieve prijs.

RM3 Grand II klaviermechaniek

Het mechaniek van het klavier van een akoestische vleugel is de afgelopen eeuwen nagenoeg ongewijzigd gebleven. Zo worden ook tegenwoordig nog steeds lange houten toetsen in een wipbeweging gebracht, waardoor de hamer tegen de snaren wordt geslagen. Dit mechanisme geeft de pianist de optimale mogelijkheid om zijn gevoelens muzikaal uit te drukken.
Alle zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten onderdelen vervaardigd. Iedere toets beweegt zich zacht op een balansbrug net als bij een vleugel. Het in gradaties ingedeelde klavier met vanaf de bas naar de discant afnemende gewichten in verbinding met de geïntegreerde drukpunt simulatie en extra tegengewichten in de bas maakt een nog realistischer speelgevoel mogelijk.

Ivory Touch toetsenbeleg

Het model CA17 is met het Ivory Touch toetsenbeleg uitgerust, dat met zijn op ivoor lijkende eigenschappen vocht absorbeert en voor de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en excellente spelcontrole mogelijk maakt.

3-voudig sensor systeem

Het RM3 Grand II klaviermechaniek beschikt over een 3-voudig sensorsysteem teneinde een nog authentieker speelgevoel mogelijk te maken. Dankzij dit nieuwe systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om een toon opnieuw aan te slaan, voordat men de toets helemaal heeft losgelaten.

88 toetsen sampling

De prachtige klank van de SK-EX en EX concertvleugels is het hart van de nieuwe CA17. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen, nauwkeurig geanalyseerd en bij het spel op de Kawai digitale piano via een speciaal procédé gereproduceerd. De individuele opname van iedere toets afzonderlijk op deze wijze en de weergave ervan garanderen een excellent klankbeeld met het karakter van de originele SK-EX en EX concertvleugels. Het spelen van deze klanken op het klavier van de CA17 is een unieke belevenis.

Harmonic Imaging XL technologie

Door een verschil in de kracht van de aanslag op het klavier van een piano of vleugel verandert niet alleen het volume, maar natuurlijk ook het individuele klankkarakter van iedere afzonderlijke noot. De Harmonic Imaging XL technologie reproduceert de harmonische structuren absoluut op natuurlijke wijze in ieder dynamisch bereik ... van pianissimo tot fortissimo. Dankzij de Harmonic Imaging XL klanktechnologie wordt het spelen op het model CA17 van de Concert Artist serie een ongelooflijk natuurlijke klankbelevenis.

Effecten en verdere klanken

De effectprocessor in de CA17 verleent de eersteklas basisklanken bovendien nog door de verder ontwikkelde demper- en snarenresonantie en de hoogwaardige galmsimulatie dat vleugje extra. Kies uit zes akoestische omgevingen, te beginnen bij de kleine oefenruimte tot aan de inspirerende grote kathedraal.
De CA17 bevat behalve akoestische pianoklanken ook verdere hoogwaardige sounds zoals Electric Piano, kerkorgel en jazzorgel, strijkers of koor om de muzikale mogelijkheden uit te breiden. Dankzij de Dual functie kunt u 2 klanken met elkaar combineren.

Geïntegreerde Lesson functie

De Lesson functie in de CA17 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde verzameling voor de pianoles typische etudes van Czerny, Beyer en Burgmüller of ook songs uit de Alfred serie.

Realistisch speelgevoel bij het pedaalgebruik

De CA17 is met het Grand Feel pedaalsysteem uitgerust. Bij dit systeem komt de weerstand bij het gebruik van de drie pedalen (Sustain, Sostenuto en Soft) overeen met het speelgevoel bij het pedaalgebruik van een EX concertvleugel van Kawai.

Krachtig luidsprekersysteem

Het model CA17 van de Concert Artist serie beschikt over een krachtig luidsprekersysteem, dat de speler overtuigen kan met een sterke natuurlijke bas en een briljante discant.

Brede, in de hoek verstelbare lessenaar

De brede lessenaar werd geconcipieerd om ook muziek bestaande uit meerdere bladzijden te kunnen opstellen. Bovendien kan de hoek van de lessenaar - net als bij een concertvleugel - worden veranderd om hem aan de positie van de speler aan te passen.

MIDI- & USB-aansluitmogelijkheden

De CA17 beschikt over MIDI-aansluitingen evenals een USB-poort voor het aansluiten aan computers, tablets of andere MIDI-producten. Een iPad app voor het instellen van de Virtual Technician functies is eveneens beschikbaar.

Klavier88 houten toetsen met Ivory Touch toetsenbeleg
MechaniekRM3 Grand II mechaniek met drukpunt simulatie en 3-voudige sensor
KlankopwekkingHarmonic Imaging XL ™ (HI-XL) met 88 Tasten Sampling
Interne klanken8 akoestische pianoklanken, 11 nadere klanken
Polyfoniemax. 192 noten
GalmRoom, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Interne recorder3 songs – max. 10.000 noten
Metronoommaatsoorten: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; tempo: 10-300 bpm
Demo songs19 songs
Piano Music29 songs
Concert Magic88 Songs
Lesson functie260 oefenstukken van Burgmüller, Beyer, Czerny en Alfred (Bladmuziek is niet bij de levering inbegrepen)
Klavier modiDual Modus (volumebalans instelbaar), vierhandig modus
Virtual TechnicianTouch, Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Key-off Effect (incl. Key-off Release), Fall-back Noise, Stretch Tuning
Andere functiesTuning, Transpose, Brilliance, SHS Mode, Phones Type, Sound Preview, Vocal Assist, Startup Settings, Auto Power Off , Transmit Program Change Number, MIDI Channel, Local Control, Multi Timbral Mode
PedalenGrand Feel systeem met Sustain (half pedaal functie), Sostenuto, Soft
AansluitingenMIDI (IN/OUT), USB to Host, koptelefoon x 2
Luidsprekers13 cm x 2, 5 cm x 2
Versterkervermogen20W x 2
Toetsenklepja, verzinkbaar
Kleur oppervlakPremium zwart gesatineerd, Premium rozenhout of Premium wit gesatineerd
Afmetingen in mm1373 (b) x 463 (d) x 897 (h)
Gewicht in kg59
Prijs

Audio demos

SK Concert Grand

(3,09 MB)
Jazz Organ

(1,00 MB)
EX Concert Grand

(2,10 MB)
Church Organ

(1,65 MB)
Upright Piano

(3,38 MB)
Harpsichord

(0,73 MB)
Studio Grand

(2,99 MB)
Vibraphone

(2,01 MB)
Studio Grand 2

(1,90 MB)
String Ensemble

(0,78 MB)
Mellow Grand

(2,19 MB)
Slow Strings

(1,46 MB)
Mellow Grand 2

(2,61 MB)
Choir

(2,29 MB)
Modern Piano

(1,61 MB)
New Age Pad

(1,27 MB)
Classic E.Piano

(1,75 MB)
Atmosphere

(0,99 MB)
Modern E.Piano

(0,71 MB)