Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home / DIGITALE PIANO'S / CL 36

CL 36 Digitale piano

 

De CL36 lijkt qua functionaliteit en design zeer op het model CL26, maar hij beschikt daarnaast nog over enkele interessante faciliteiten zoals bijvoorbeeld de Progressive Harmonic Imaging™ technologie met 88-toetsen sampling en het nieuwe Responsive Hammer klaviermechaniek die het spelen tot een zeer authentieke klankbelevenis maken. Bovendien biedt de geïntegreerde Lesson functie ideale oefenmogelijkheden. De vierhandig modus maakt zelfs het musiceren en oefenen met zijn tweeën aan een piano mogelijk.

Authentiek speelgevoel

De Compact Line instrumenten CL26 en CL36 beschikken allebei over een klavier zonder veren met hamermechaniek. Om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren is het model CL36 met het nieuwe Responsive Hammer mechaniek uitgerust. Het Ivory Touch toetsenbeleg van dit nieuwe mechaniek met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een ruwer oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole.

Uitmuntende klank

De modellen CL26 en CL36 reproduceren de bijzondere klank van de met de hand gefabriceerde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Dankzij de 88-toetsen sampling technologie beschikken beide modellen over een zeer authentieke klank. De CL36 is met de Progressive Harmonic Imaging™ technologie uitgerust die de pianist een zeer authentieke klank en een spel met een grote dynamische scala ter beschikking stelt.

Modern design

Dankzij de slanke en compacte vorm van de kast hebben de modellen CL26 en CL36 slechts weinig plaats nodig. De geringe afmetingen waren voor het met een prijs bekroonde KAWAI designerteam een grote uitdaging die het met bravoure heeft overwonnen. Door de keuzemogelijkheid tussen Premium zwart gesatineerd of Premium wit gesatineerd passen beide instrumenten altijd perfect bij uw interieur. Terwijl de CL26 met zijn iets rondere vorm meer doet denken aan een traditioneel muziekinstrument, passen de duidelijke en rechte lijnen van de CL36 ideaal in een moderne ambiance.

Geïntegreerde Lesson functie

De zeer sterke Lesson functie in de CL36 ondersteunt de pianist in spe bij het leren piano spelen door een geïntegreerde verzameling voor de pianoles typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere titel kan met een variabel tempo en een individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met het eigen spel voor zelfcontrole wordt opgenomen.

Metronoom

U zult de ingebouwde metronoom zeer zinvol voor uw oefeningen vinden. Hij biedt verschillende maatsoorten en een instelbaar tempo.

Concert Magic

Concert Magic is een exclusief Kawai feature waardoor iedereen meteen kan musiceren. Luister naar in totaal 40 Concert Magic songs of speel deze songs op een zeer eenvoudige manier zonder voorkennis. Nu kan iedereen ervaren hoeveel plezier het maken van muziek geeft.

3 pedalen

Geen standaard in deze prijsklasse. De CL36 is met een compleet pedaal-board met 3 pedalen uitgerust. Met het demperpedaal kunt u ook half pedaal benutten.

KlavierRH mechaniek, 88 toetsen met Ivory Touch oppervlak
KlankenConcert Grand, Concert Grand2, Studio Grand, Modern Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
KlankoorsprongProgressive Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Polyfoniemax. 96 noten
Galmkamer, podium, zaal
Functiesdempereffect, aanslaggevoeligheid, dual modus, galm, vierhandig modus, transponeren, stemming, metronoom, MIDI functies, Auto Power Off
Recorder3 songs, 1 spoor – ca. 15.000 noten
Lesson functieOefenfunctie met 55 etudes van Burgmüller en Czerny
Concert Magic40 songs
Demo songs15 songs
Pedalendemperpedaal (half pedaal mogelijk), sostenuto pedaal, linker pedaal
Kleur oppervlakPremium zwart gesatineerd of premium wit gesatineerd
Aansluitingenkoptelefoon x 2, pedaal, MIDI In/Out, DC IN
Luidsprekers12x8 cm x 2
Uitgangsvermogen15 Watt x 2
Afmetingen (bxdxh)1368 x 295 x 766 mm
Gewicht in kg36,5
Accessoires incl.lessenaar, netvoeding PS-154 en gebruikershandleiding
Prijs

Audio demos

Concert Grand 1

(1,76 MB)
Harpsichord

(0,68 MB)
Concert Grand 2

(1,99 MB)
Vibraphone

(0,88 MB)
Studio Grand

(1,86 MB)
String Ensemble

(0,70 MB)
Modern Piano

(1,55 MB)
Slow Strings

(1,41 MB)
Classic E. Piano

(1,49 MB)
Choir

(2,23 MB)
Modern E. Piano

(0,64 MB)
New Age Pad

(1,18 MB)
Jazz Organ

(1,14 MB)
Atmosphere

(0,86 MB)
Church Organ

(1,59 MB)