Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home / DIGITALE PIANO'S / CN 17

CN 17 Digitale piano

 

Een excellente instap in de wereld van de CN modelreeks van Kawai.

De CN17 is het nieuwste standmodel van de in zeer hoog aanzien staande digitale piano´s van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen tegen een attractieve prijs.

RHC II klavier, Harmonic Imaging klankopwekking, Bluetooth MIDI, Lesson functie en nog veel meer opties bieden u veel plezier bij het spelen en een goede start in de wereld van de piano.

Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier met hamermechaniek

Het nieuwe Responsive Hammer Compact II (RHC II) klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. Het klavier is gegradueerd van gewichten voorzien (net als bij een akoestische piano is de aanslag van de toetsen in de bas iets zwaarder dan in de discant) en het oppervlak van alle 88 toetsen is iets gematteerd, hetgeen een betere controle over het spelen mogelijk maakt. Zoals bij alle andere klaviermechanieken van de Kawai digitale piano´s is ook het Responsive Hammer Compact II klavier van een 3-sensorsysteem voorzien, waarbij de sterkte van de aanslag door de beweging van de hamers berekend wordt en daardoor de pianist een zeer natuurlijk speelgevoel heeft

Het RHC II klaviermechaniek geeft ook ervaren pianisten de mogelijkheid hun emotionele spel tot uitdrukking te brengen … van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo.

Harmonic Imaging™ (HI) klanktechnologie met 88 toetsen piano sampling

De CN17 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CN model worden de opnamen - door de Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het realiseren van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument mogelijk en dient tevens als bron voor een keuze aan verdere hoogwaardige klanken.

Galm effecten

Extra galm effecten zijn in het instrument geïntegreerd. Zo kunt u naar keus aan de klank een galm effect toevoegen dat de omgeving van een kleine ruimte, een podium of een concertzaal simuleert.

Bluetooth® MIDI

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de CN17 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw CN17 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Interne song recorder, geïntegreerde Lesson functie

Met de geïntegreerde song recorder kan men in de CN17 max. 3 songs in het interne geheugen opnemen en altijd weer afspelen.

De sterke Lesson functie ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde collectie van voor de pianoles typische oefenstukken van Czerny en Burgmüller. Ieder stuk kan met variabel tempo, individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat het samen met uw spel voor zelfcontrole kan worden opgenomen.

KlavierResponsive Hammer Compact II mechaniek (RH-C II), 88 toetsen met gewicht
KlankoorsprongHarmonic Imaging™ (HI), 88-toetsen-sampling
PianoklankenConcert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Modern Piano
Verdere klankenClassic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polyfoniemax. 192 noten
Galm6 types (Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral)
Virtual TechnicianSmart-Modus: 10 voorinstellingen
Uitgebreide modus (instelbaar via de iPad-App): Touch Curve, Damper Resonance, Key-off Effect, Hammer Delay, Topboard Simulation, Decay Time, Minimum Touch, Stretch Tuning, Temperament, Temperament Key, User Key Volume, Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth
Interne recorder3 songs – max. 10.000 noten
Dual modusja, volumebalans instelbaar
Vierhandig modusja
Lesson functieOefenstukken van Alfred, Burgmüller, Czerny en Beyer
Metronoom1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (volume/tempo instelbaar), Tempo: 10-300 BPM
Demo songs15
Verdere functiesSound Preview, Vocal Assist, Brilliance, Tuning, Transpose, Touch, Transmit Program Change Number, MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral mode, Spatial Headphone Sound, Phones Type, Startup Settings, Auto Power Off, Bluetooth MIDI
BluetoothBluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel), Conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
AansluitingenMIDI (IN/OUT), koptelefoon x 2, USB to HOST
Luidsprekers12 cm x 2
Vermogen versterker20 W x 2
Opnamevermogen11 W
Toetsenklepja, verzinkbaar
Afmetingen in cm136 (b) x 40,5 (d) x 85,5 (h)
Kleur oppervlakkenzwart of wit
Gewicht in kg57
Prijs

Audio demos

Concert Grand

(2,91 MB)
Harpsichord

(0,77 MB)
Studio Grand

(3,01 MB)
Vibraphone

(2,02 MB)
Mellow Grand

(2,20 MB)
String Ensemble

(0,79 MB)
Modern Piano

(1,62 MB)
Slow Strings

(1,46 MB)
Classic E.Piano

(1,73 MB)
Choir

(2,29 MB)
Modern E.Piano

(0,76 MB)
New Age Pad

(1,28 MB)
Jazz Organ

(1,04 MB)
Atmosphere

(1,00 MB)
Church Organ

(1,67 MB)