Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home / DIGITALE PIANO'S / ES 110

ES 110 Portable Piano

 

Een excellente instap in de Portable Piano modellen van Kawai.

De ES110 is het nieuwste model van de in hoog aanzien staande draagbare Kawai digitale piano´s en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen, in een lichte bouwwijze tegen een attractieve prijs.

De ondertussen 90 jaar oude pianobouwtraditie van Kawai weerspiegelt zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar bijvoorbeeld ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van onze digitale piano´s.

Realistische aanslag

Het nieuwe Responsive Hammer Compact klavier in de ES110 werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie van het klavier zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op natuurlijke wijze.

Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES110 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn of ook als tweede voor de ervaren pianist die na zijn werk thuis of onderweg nog wat wil oefenen of musiceren.

Iedere noot met eigen karakter

Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreidere resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden.

Galm, geluiden & resonanties

Dankzij de geïntegreerde galmeffecten is het mogelijk om verschillende akoestische omgevingen te simuleren. Bovendien laten zich ook intonatie, demperresonantie en andere akoestische eigenschappen instellen. Het resultaat is een levendige, imponerende en authentieke pianoklank.

Inspirerende mogelijkheden

Naast het authentieke speelgevoel en de hoogwaardige vleugelklanken biedt de ES110 u een groot aantal nuttige functies. De geïntegreerde Lesson functie, de instelbare metronoom en ook de Song recorder zijn handige uitrustingskenmerken voor de pianist die hogerop wil. Dankzij de extra klanken, de speelmodi Dual en Split en de 100 ritmes kan de speler zijn creativiteit de vrije loop laten.

Line Out aansluitingen

Met een gewicht van slechts 12 kg is de ES110 ideaal voor musici die op zoek zijn naar een draagbare digitale piano met een authentiek speelgevoel en een kwalitatief hoogwaardige klankopwekking. De Line Out aansluitingen maken een directe verbinding met een mengpaneel of een versterkerinstallatie mogelijk, terwijl men de ingebouwde luidsprekers als monitor kan gebruiken of desgewenst kan uitschakelen.

Bluetooth MIDI

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de ES110 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een kabelloze communicatie met Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt. Daardoor hebt u de mogelijkheid om een groot aantal muziekgerelateerde apps in verbinding met uw ES110 digitale piano comfortabel te kunnen inzetten.

Optioneel: standaard & drievoudig pedaal

Met de passende standaard HML-1 en het drievoudige pedaal F-350 verandert u de ES110 in een compacte staande piano.

HML-1 standaard en F-350 drievoudige pedaal

ES110 met HML-1 en F-350

SC-2 Softcase

SC-2 Softcase

KlavierResponsive Hammer Compact mechaniek (RH-C), 88 toetsen met gewicht
KlankoorsprongHarmonic Imaging™ (HI), 88-toetsen-sampling
PianoklankenConcert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano
Verdere klankenClassic E.Piano, 60’s E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ, Church Organ, Slow Strings, String Ensemble, Wood Bass, Electric Bass, Harpsichord, Vibraphone
Polyfoniemax. 192 noten
Galm3 types (kamer, kleine zaal, concertzaal)
Klankinstellingendemperresonantie, intonatie, geluid van de terugvallende hamers, dempergeluid, temperatuur, grondtoon van het temperament, glans, luidsprekers EQ, effecten aan/uit
Interne recorder3 songs – max. 15.000 noten
Registraties4 geheugenplaatsen
Dual-Modusja, volumebalans instelbaar
Split-Modusja, volumebalans instelbaar
Lesson functie25 oefenstukken (opus 100) van Burgmüller en Alfred’s Basic Piano 1A/1B
Metronoom1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8 (volume/tempo instelbaar), 100 ritmes
Demo´s12
Verdere functiestransponeren, Tuning, stemmingen, aanslaggevoeligheid, luidsprekers aan/uit, eigen instellingen opslaan, fabrieksinstelling, automatische uitschakeling
MIDI functiesprogrammawisselnummer zenden, MIDI kanaal, Local Control Modus, Multi Timbral Modus
BluetoothBluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel), Conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie
AansluitingenLine Out (L/Mono, R), MIDI (IN/OUT), Damper (voor F-10H pedaal), koptelefoons x 2
Luidsprekers12 cm x 2
Vermogen versterker7 W x 2
Opnamevermogen9 W
Afmetingen in cm131,2 (B) x 28,6 (T) x 14,5 (H)
Gewicht in kg12
Kleur oppervlakkenzwart of wit
Accessoires incl.F-10H demperpedaal (half pedaal mogelijk), lessenaar, netvoeding PS-129
Optiesstandaard HML-1 en drievoudig pedaal F-350
Prijs

Audio demos

Concert Grand 1

(1,34 MB)
Jazz Organ

(1,05 MB)
Concert Grand 2

(2,09 MB)
Church Organ

(1,67 MB)
Studio Grand

(1,94 MB)
Slow Strings

(1,49 MB)
Mellow Grand 1

(2,20 MB)
Electric Bass

(1,34 MB)
Classic E.Piano

(1,74 MB)
Harpsichord

(0,78 MB)
Modern E.Piano

(0,77 MB)
Vibraphone

(2,03 MB)