Home

Impressum

Kawai Europa GmbH
Europark Fichtenhain A 15
D-47807 Krefeld

Tel.: 02151-37300
Fax.: 02151-391083


HRB 4262 Kantongerecht Krefeld
Directeur: Naoki Mori, Takuya Sekine
Ust-IdNr.: DE120149780

Disclaimer

Bij onze externe links gaat het om verwijzingen naar andere internetpagina´s waarvan de betreffende operators / auteurs zelf voor de inhoud van deze pagina´s verantwoordelijk en aansprakelijk zijn. Van eventuele illegale, de persoonlijkheid kwetsende, morele of ethisch aanstootgevende inhouden distanciëren we ons in alle duidelijkheid. Informeer ons s.v.p. als onze links naar een dergelijk aanbod verwijzen.


Webdesign

Copyright Kawai Europa GmbH

Privacy instellingen
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieƫn op onze website en verwerken uw persoonlijke gegevens (bijv. IP-adres) om bijvoorbeeld inhoud en advertenties te personaliseren, om media van derden te integreren of om de toegang tot onze website te analyseren. Gegevensverwerking kan ook alleen plaatsvinden als gevolg van het plaatsen van cookies.

Gegevensverwerking kan plaatsvinden met uw toestemming of op basis van een gerechtvaardigd belang, waar u bezwaar tegen kunt maken in deze instellingen voor gegevensbescherming. U heeft het recht om geen toestemming te geven. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.

Instellingen opslaan
GegevensbeschermingsverklaringImpressum
×