Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home

K20E AT Piano

 

Ongestoord spelen - dag en nacht

Met de Anytime Piano kunt U op elk tijdstip spelen - dag en nacht - zonder de familie of overgevoelige buren te storen. Maar ook dan, wanneer het storen van andere mensen geen probleem is, wil de pianist soms voor zichzelf in zijn eentje oefenen. Wanneer de omstandigheden zacht spelen noodzakelijk maken, is de Anytime piano de ideale keus.

Muzikale vreugde door digitale flexibiliteit

De Kawai Anytime piano's hebben de mogelijkheden en de flexibiliteit van de digitale piano's. Door de MIDI-software kunnen alle mogelijke digitale apparaten, zoals computers met notenschrift-software, geluidsmodulen of begeleidingsautomaten met een Anytime piano worden verbonden, om hem op die manier heel eenvoudig en aangenaam te gebruiken voor het componeren, voor opnamen of voor een digitale begeleidingsband. Via de Stereo-AUX-aansluitingen kunt U de Anytime piano aansluiten aan extra versterkers, opname-apparaten of aan Uw eigen stereo-installatie thuis. Twee stereo-koptelefoon-aansluitingen zijn zinvol voor het oefenen samen met de pianoleraar of samen met een partner bij het quatre-mains spelen. In de Anytime-modus kan de transponeer-functie worden ingeschakeld om een lied met een eenvoudigere vingerzetting te spelen. Deze functie is zeer hulprijk voor nog onervaren pianisten.

Volle Akoestiek-Piano klank

Kawai sluit bij de klank van zijn piano's geen compromissen. Meer dan 70 jaar kennis en ervaring in de pianobouw zijn in onze Anytime piano's geïntegreerd. Het samenspel tussen onze hoogontwikkelde technologie en onze goed opgeleide pianobouwers maakt de volle, heldere klank van de piano's mogelijk. De tastatuur is uitgebalanceerd en gereguleerd om de kleinste en meest sensibele nuance van de pianist over te brengen. Kawai's exclusief ULTRA RESPONSEä mechaniek (met 100% Premium wol voor de hamerkoppen) transporteert exact de dynamiek van de aanslag in de vibratie van de snaar. Deze vibraties worden door de resonantiebodem, die uit zorgvuldig gedroogd sparrenhout werd vervaardigd, opgenomen en tot een volle, ronde toon versterkt. Rasten van multiplex versterken het frame van de piano, om verlies van de klankenergie zo veel mogelijk te beperken en een krachtige bas en een heldere discant met een lang uitklinkende toon te krijgen.

Onvergelijkbare aanslag ULTRA RESPONSIVE™ ABS Mechaniek

Het mechaniek is een van de belangrijkste bouwelementen van een piano. Het moet exact het gevoel en de expressie overbrengen, die de pianist in zijn interpretatie legt. Het moet uiterst precies werken, op de millimeter nauwkeurig te reguleren zijn en sensibel reageren. Iedere afwijking kan reeds drastische gevolgen hebben op de overbrenging en de aanslag. Net zo belangrijk is de duurzaamheid van alle delen van het mechaniek. Ieder deel is bij elke aanslag onderhevig aan een enorme belasting. De delen moeten 100% precies werken en afgesteld zijn. Het innovatieve ingezet worden van ABS-Styran in de Kawai pianomechanieken is een van de belangrijkste oorzaken, waarom het mechaniek van de Kawai piano's over een lang tijdsbestek constanter en preciezer werkt dan bij vele andere piano's. Bijgestaan door belangrijke pianotechnici in vele landen ter wereld en bewezen door wetenschappelijke tests heeft het ABS mechaniek in de laatste 30 jaren zijn kwaliteit en zijn duurzaamheid in de Kawai piano's bewezen. Voor de extreemste belasting bij dag en nacht is het ABS mechaniek in Uw Anytime piano de beste keuze. .

Onvergelijkbare klank Harmonic Imaging™ technologie

In de unieke "geluiddichte kamer" van de beroemde Kawai Ryuyo Vleugelfabriek heeft een team van samplingspecialisten met de grootste zorgvuldigheid de schitterende klank van de wereldberoemde Kawai concertvleugel digitaal opgenomen. Ze hebben het beste en nieuwste digitaalequipment ingezet en hebben stereo-samples gemaakt van elke toets en elke dynamische schakering afzonderlijk. Zo was het mogelijk, de precieze karakteristiek van de harmonische structuur van de vleugelklank op te nemen. Om dit harmonische portret in de levende klank van de originele EX concertvleugel terug te brengen, heeft Kawai een proces ontwikkeld, dat wij Harmonic Imaging noemen.. Deze technologie reproduceert getrouw aan het origineel de harmonische structuren van de EX concertvleugel en zijn totale dynamische omvang.... van het tedere pianissimo tot en met het krachtige fortissimo. De Harmonic Imaging technologie maakt een onvergelijkbaar grote bandbreedte aan expressie-mogelijkheden en authenticiteit van de klank mogelijk. .

Galm

3 verschillende soorten galm imiteren verschillende galmruimtes. Van de privé woonkamer tot en met de concertzaal.

Dual

In de Anytime-modus kan men de pianoklank met een andere klank (b.v.: strijkers of koor) combineren.

Sympathetic Resonance

Sympathetic Resonance simuleert het natuurlijk vibreren van snaren zonder demper. Bij half pedaal wordt slechts het effect van gedeeltelijk weggenomen pedaal geïmiteerd.

Ingebouwde recorder en metronoom

Alle Anytime piano's hebben een digitale opname-eenheid en een metronoom ingebouwd. Er kunnen tot max. 5.000 events (noten pauzen) worden opgenomenen en er kan een grote keus aan verschillende tempi worden getroffen. (Ausnahme K20E AT und K18E AT)

Twee van onze vleugels zijn eveneens als Anytime vleugel verkrijgbaar.

Harmonic Imaging klanken1 (concertvleugel)
Polyfonie30 noten
Soort van toetsenherkenningmechanische sensoren
Galmeffecten3 (Room, Stage, Hall)
Aansluitingen2x koptelefoon, MIDI In/Out/Thru, AUX In/Out
Accessoires incl.koptelefoon, AC adapter
Afmetingen in cm (HxBxL)112 x 150 x 59
Gewicht in kg190