Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home

K-25E AT II Piano

 

Ongestoord spelen - dag en nacht!

Met de Anytime piano kunt u spelen en oefenen wanneer u maar wilt - dag Ún nacht - zonder de familie of de buren te storen. Maar ook wanneer anderen zich er niet aan storen is het fijn om soms niet gehoord te worden en het pianospel alleen voor uzelf te houden. Telkens wanneer er door omstandigheden zacht gespeeld moet worden biedt de Anytime piano uitkomst.

Muzikale vreugde door digitale flexibiliteit

De Kawai Anytime piano's bieden de mogelijkheden en de flexibiliteit van digitale piano's. Door de MIDI aansluitingen kunnen diverse digitale apparaten, zoals computer met notatiesoftware, geluidsmodule of begeleidingsautomaat op een Anytime instrument worden aangesloten. Zo wordt het eenvoudig om te componeren, op te nemen of een digitaal begeleidingsorkest te laten meespelen. Via de stereo AUX uitgangen kunt u het Anytime instrument versterken, opnemen of via uw huisinstallatie laten klinken. Twee stereo koptelefoonaansluitingen zijn handig om samen met de muziekleraar of met een partner quatre-mains te oefenen. Als Anytime staat ingeschakeld kan er ook eenvoudig getransponeerd worden om bijvoorbeeld een lied in een eenvoudigere zetting te kunnen spelen. Dit is een goede hulp voor onervaren pianospelers.

Volle akoestische piano klank

Kawai gaat voor de beste klank in zijn piano's. Meer dan 70 jaar ervaring en kennis van pianobouw heeft de Anytime piano gemaakt tot wat hij is. De combinatie van onze hoogontwikkelde technologie en onze volprezen pianobouw maakt de volle heldere klank van de Anytime piano mogelijk. Het gebalanceerde toetsenwerk is zo afgeregeld dat de kleinste en gevoeligste nuances van de pianist worden overgedragen aan de piano. Kawai's exclusieve ULTRA-RESPONSE? mechaniek (met 100% premium wol voor de hamerkoppen) zorgt voor een exacte overdracht van de aanslagdynamiek naar de snaren. De vibraties worden door de resonansbodem, die van zorgvuldig gedroogd en speciaal geselecteerd vurenhout is gemaakt, overgenomen om deze tot een volle ronde klank te versterken. Rasten van multiplex versterken het frame van de piano, om verlies van de klankenergie zo veel mogelijk te beperken en een krachtige bas en een heldere discant met een lang uitklinkende toon te verkrijgen.

Onvergelijkbare aanslag
ULTRA-RESPONSIVE™ ABS mechaniek

Het mechaniek is een van de belangrijkste onderdelen van een piano. Deze moet het gevoel en muzikale uitdrukkingen van een pianist perfect doorgeven, zoals de pianist het interpreteert. Het mechaniek moet zijn werk uiterst precies doen, op de millimeter nauwkeurig werken en ook zeer gevoelig zijn. De kleinste afwijking kan drastische gevolgen hebben op de overdracht van de aanslag. Net zo belangrijk is de levensduur van alle delen van het mechaniek. Elk onderdeel wordt zwaar belast bij elke toetsaanslag. De onderdelen moeten voor 100% precies hun werk doen en daar ook op afgesteld zijn. Het innovatieve gebruik van ABS-Styran in het mechaniek van de Kawai piano is een van de belangrijkste redenen waarom het mechaniek van juist deze piano zijn werk over een lange periode constanter en preciezer doet dan andere piano's. Ondersteund door belangrijke pianotechnici in diverse landen en bewezen door wetenschappelijke tests, heeft het ABS mechaniek in de laatste 30 jaar zijn kwaliteit en duurzaamheid in de Kawai piano's bewezen. Het ABS mechaniek van uw Anytime piano is de beste keus als er dag en nacht flink op gespeeld moet worden.

Onvergelijkbare klank
Harmonic Imaging II™ technologie

In de unieke geluiddichte ruimte van de beroemde Kawai Ryuyo Vleugelfabriek heeft een team van samplingspecialisten, met de grootste zorgvuldigheid, de schitterende klank van de wereldberoemde Kawai concertvleugel digitaal opgenomen. Ze hebben de beste en nieuwste digitale apparatuur ingezet waarmee stereo-samples zijn opgenomen, van iedere toets apart en onderverdeeld in een groot aantal dynamisch aanslagen. Dit maakt het mogelijk de exacte karakteristieken van de harmonische structuur van een vleugelklank in kaart te brengen. Om dit harmonische portret van de levendige klank van de originele EX concertvleugel verder digitaal uit te werken heeft Kawai een systeem ontwikkeld dat Harmonic Imaging wordt genoemd. Deze technologie reproduceert de harmonische structuren en het volledige dynamische bereik van de EX concertvleugel op zeer exacte manier, van het zachte pianissimo tot het krachtige fortissimo. De Harmonic Imaging Technologie II maakt het mogelijk om een ongekende breedte aan uitdrukkingsmogelijkheden en authentieke klank weer te geven.

Galm

Vijf verschillende galmtypes imiteren verschillende galmruimtes na. Van een eenvoudige woonkamer tot een concertgebouw.

Dual

Als de piano in Anytime stand staat kan men de pianoklank met een andere klank combineren (bijvoorbeeld strijkers of koor).

Sympathetic Resonance

Sympathetic Resonance simuleert de vibratie van ongedempte snaren. Als het pedaal half wordt ingedrukt wordt het effect van half gedempte snaren ge´miteerd.

Ingebouwde recorder en metronoom

Alle Anytime piano's hebben een digitale recorder en een metronoom ingebouwd. Er kunnen tot 15.000 noten worden opgenomen en een groot aantal verschillende tempi kunnen worden gekozen (behalve de K18E ATII).

Drie van onze vleugels zijn eveneens als Anytime vleugel verkrijgbaar.

Harmonic Imaging II Klanken20 (Concertvleugel, Concertvleugel 2, Studiovleugel, Studiovleugel 2, Romantische vleugel, Romantische vleugel 2, Moderne piano, Rock piano, Classic E. Piano, Modern E. Piano, Jazzorgel, Drawbarorgel, Kerkorgel, Diapason, Cembalo, Okt. Cembalo, Vibrafoon, Strijkers, Koor, New Age Pad)
Polyfonie96 Noten
ToetsherkenningOptische sensoren
Galmeffecten5 (Room 1, Room 2, Stage, Hall 1, Hall 2, uit)
Recorder3 Nummers / 15.000 Noten
Virtual TechnicianStemming, Intonering, Demper-effect, Snarenresonantie, Aanslaggevoeligheid, Temperatuur, Toonsoort, Stretch Tuning, Geheugen, Fabrieksreset.
Demper-effectMiddel, sterk, uit
MetronoomTempo 30 - 300, Maatsoort: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, uit
LCD display16 tekens x 2 rijen
Aansluitingen2 x koptelefoon, MIDI In/Out, AUX In/Out
Toebehorenincl. koptelefoon, AC adapter, handleiding
Afmeting in cm (HxBxD)122 x 150 x 59
Gewicht in kg212