Deutsch English Nederland International

Font size:

AAAA
U bent hier: Home

KX-10 Piano

 

Zeer goede klankkwaliteit voor de kleine beurs

Deze drie standaardpiano's van Kawai worden met de hoge Kawai kwaliteitsnormen gefabriceerd. Ze gebruiken dezelfde hoogwaardige mechanieken als de in Japan gemaakte piano's en zijn in alle opzichten meer dan slechts een goedkoop alternatief.

Hamers Bij de KX serie bestaan de hamers voor 100% uit zuiver vilt en zijn voor een optimale toon en een lange levensduur ontworpen.

ABS Styran Het gebruik van ABS-Styran bij bepaalde delen van ons mechaniek is een van de hoofdoorzaken voor het feit, dat een Kawai piano langer speelbaar blijft en zijn klankkwaliteit langer behoudt dan een andere piano. Het door pianotechnici aanbevolen materiaal ABS-Styran heeft in wetenschappelijke tests uitstekende resultaten opgeleverd en maakt zich sinds meer dan dertig jaar in Kawai piano's waar.

De rastenconstructie Bij de KX serie bestaan de rasten uit een stevig gelijmde houten constructie, die een optimale stabiliteit van de gehele constructie garandeert.

Pedalen Alle modellen van de KX serie zijn met drie messingpedalen uitgerust (zacht, dempen en vasthouden). Met het middenpedaal wordt de moderator voor het zacht oefenen in werking gesteld.

KX-10

Afmetingen in cm (HxBxT)110 x 146 x 54
Gewicht in kg178
Oppervlakte van de resonantiebodem1,26 m▓
OppervlakkenZwart gepolijst, Mahoniehout gepolijst