CA 79

Opmerking:
Handleidingen zijn in het PDF formaat voorhanden. Om deze te openen heeft u de Adobe Reader of iets dergelijks nodig.
U kunt de Adobe Reader hier downloaden: Adobe Reader
Opmerking:
Kawai stelt zich niet aansprakelijk voor beschadigingen door het gebruik van software. U installeert software van deze site op eigen risico.
Lees de betreffende opmerkingen m.b.t. iedere software zorgvuldig door en installeer deze alleen, wanneer u er zeker van bent alles te hebben begrepen.
Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd contact met Kawai opnemen.
De software is meestal in ZIP-formaat voorhanden. Dat betekent dat u eerst de inhoud van de ZIP-file op de harde schijf van uw computer moet openen