Home / Support / Download center

K-3

Beschikbare downloads

Hier staan alle voor dit instrument beschikbare downloads zoals brochures, handleidingen software/firmware vermeld.

Opmerking:
Brochures zijn in het PDF formaat voorhanden. Om deze te openen heeft u de Adobe Reader of iets dergelijks nodig.
U kunt de Adobe Reader hier downloaden: Adobe Reader
Opmerking:
Kawai stelt zich niet aansprakelijk voor beschadigingen door het gebruik van software. U installeert software van deze site op eigen risico.
Lees de betreffende opmerkingen m.b.t. iedere software zorgvuldig door en installeer deze alleen, wanneer u er zeker van bent alles te hebben begrepen.
Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd contact met Kawai opnemen.
De software is meestal in ZIP-formaat voorhanden. Dat betekent dat u eerst de inhoud van de ZIP-file op de harde schijf van uw computer moet openen
en daarna de inhoud op een USB-stick moet kopiëren.
Stel in ieder geval van tevoren uw eventueel vastgelegde instellingen zoals registraties of setups veilig,
daar deze eventueel door de software gewist kunnen worden.
  • Werksounds
  • ZIP-Datei 0,12 MB
  • Het ZIP bevat een SMF-bestand (K3.mid) dat eenvoudig met een sequenzer kan worden afgespeeld. Bij de K3 moet PROTECT op OFF en de RCV CH op 1 zijn ingesteld.

Copyright Kawai Europa GmbH

Privacy instellingen
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën op onze website en verwerken uw persoonlijke gegevens (bijv. IP-adres) om bijvoorbeeld inhoud en advertenties te personaliseren, om media van derden te integreren of om de toegang tot onze website te analyseren. Gegevensverwerking kan ook alleen plaatsvinden als gevolg van het plaatsen van cookies.

Gegevensverwerking kan plaatsvinden met uw toestemming of op basis van een gerechtvaardigd belang, waar u bezwaar tegen kunt maken in deze instellingen voor gegevensbescherming. U heeft het recht om geen toestemming te geven. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.

Instellingen opslaan
GegevensbeschermingsverklaringImpressum
×