MP 9500

Opmerking:
Handleidingen zijn in het PDF formaat voorhanden. Om deze te openen heeft u de Adobe Reader of iets dergelijks nodig.
U kunt de Adobe Reader hier downloaden: Adobe Reader
Opmerking:
Kawai stelt zich niet aansprakelijk voor beschadigingen door het gebruik van software. U installeert software van deze site op eigen risico.
Lees de betreffende opmerkingen m.b.t. iedere software zorgvuldig door en installeer deze alleen, wanneer u er zeker van bent alles te hebben begrepen.
Mocht u twijfelen, dan kunt u altijd contact met Kawai opnemen.
De software is meestal in ZIP-formaat voorhanden. Dat betekent dat u eerst de inhoud van de ZIP-file op de harde schijf van uw computer moet openen
en daarna de inhoud op een USB-stick moet kopiƫren.
Stel in ieder geval van tevoren uw eventueel vastgelegde instellingen zoals registraties of setups veilig,
daar deze eventueel door de software gewist kunnen worden.
  • Systeem 1.1
  • ZIP-Datei 0,09 MB
  • Beschrijving van de versie 1.1 Het ZIP bevat een SMF-bestand (mp9500v11.mid) dat eenvoudig met een sequenzer kan worden afgespeeld. Bij de MP9500 moeten vóór de overbrenging de SOUND SELECT toetsen 6, 7en 8 bij het inschakelen worden vastgehouden, zodat de MP9500 gereed is voor ontvangst.

!!! Het tempo moet op 40 BPM zijn vastgelegd !!!

Na de overbrenging verschijnt "End Of File" en de MP9500 moet nu weer uit- en ingeschakeld worden.