Home / Support

Garantie


KAWAI als een van de meest gerenommeerde fabrikanten van akoestische vleugels, piano´s en digitale piano´s staat voor kwaliteit sinds 1927.
Deze lange historie met al haar ervaring in de instrumentenbouw heeft ons ervan overtuigd u een bijzondere zekerheid bij de aanschaf van een digitale piano van KAWAI te geven.

Met de aanschaf van een KAWAI instrument krijgt u een fabrieksgarantie. Uw wettelijke garantie wordt hierdoor niet beperkt.


Daarbij wordt naar productgroepen onderscheiden:
Piano's:


5 jaar fabrieksgarantie voor de eerste koper vanaf datum van aankoop
Vleugels:


5 jaar fabrieksgarantie voor de eerste koper vanaf datum van aankoop
Anytime piano's / Anytime vleugels:


5 jaar fabrieksgarantie voor de eerste koper vanaf datum van aankoop voor het akoestische instrument en 2 jaar op de elektronische onderdelen.

Digitale piano's:


5 jaar fabrieksgarantie voor de eerste koper vanaf datum van aankoop


Deze garantie geldt met terugwerkende kracht voor alle vanaf juli 2015 nieuw gekochte digitale piano´s van KAWAI.

De exacte details m.b.t. de garantievoorwaarden vindt u hier:

KAWAI digitale piano garantie documentCopyright Kawai Europa GmbH

Privacy instellingen
We gebruiken cookies en vergelijkbare technologieƫn op onze website en verwerken uw persoonlijke gegevens (bijv. IP-adres) om bijvoorbeeld inhoud en advertenties te personaliseren, om media van derden te integreren of om de toegang tot onze website te analyseren. Gegevensverwerking kan ook alleen plaatsvinden als gevolg van het plaatsen van cookies.

Gegevensverwerking kan plaatsvinden met uw toestemming of op basis van een gerechtvaardigd belang, waar u bezwaar tegen kunt maken in deze instellingen voor gegevensbescherming. U heeft het recht om geen toestemming te geven. Meer informatie over het gebruik van uw gegevens vindt u in onze gegevensbeschermingsverklaring.

Instellingen opslaan
GegevensbeschermingsverklaringImpressum
×